نصب کامپوزیت و انواع ورق ها

ورق کامپوزیت، شامل یک صفحه پلیمری است که دو ورق آلومینیومی بر سطح دو طرف آن قرار گرفته و آن را پوشانیده است.
کاربرد کامپوزیت در ساخت و ساز ساختمان بسیار است. این ورق ها برای پوشاندن دیوار های کاذب، باز سازی ساختمان های قدیمی و دیوار های داخلی،دکوراسیون سقف و نمای خارجی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. ورق کامپوزیت جزو مصالح ساختمانی تزیینی مدرن محسوب می شود.



روش نصب فیکس نمای کامپوزیت:
در این روش، ابتدا قاب های فلزی بر روی دیوار نصب می شود و سپس ورق های کامپوزیت با استفاده از پیچ و یا پرچ بر روی این قاب های فلزی نصب میگردنند. پس از نصب و اتصال کامپوزیت ها با نوارهایی از جنس کامپوزیت های به کار رفته، سطح نما درز گیری و عایق بندی می شود.
در این روش امکان جابه جایی ورق های کامپوزیت وجود ندارد و نیاز به آب بندی دارد تا نفود آب موجب زنگ زدگی نما نگردد.


روش نصب هنگینگ نمای کامپوزیت:
در این روش نیز همچون روش قبلی باید ابتدا دیوار از قاب های فلزی پوشانده شده و ورق کامپوزیت بر روی این قاب ها قرار گیرد. تفاوتی که بین این روش و روش ثابت وجود دارد در این است که در روش نصب هنگ، ورق های کامپوزیت بر روی قاب ها ثابت نمی شوند و از پیچ و یا پرچ استفاده نمی گردد بلکه قاب ها دارای شیارهایی هستند که با جای گیری ورق های کامپوزیت در این شیار ها نمای ساختمان کامل می شود.
در نصب هنگینگ کامپوزیت، جای پرچ و یا پیچ بر روی نما ایجاد نخواهد شد. جابجایی و تعویض ورق ها به راحتی امکان پذیر است و در صورتی که یکی از ورق ها اشتباه قرار داده شده باشد و یا صدمه ببیند به راحتی قابل تعویض و جابه جایی خواهد بود. نیازی به آب بندی ندارد و آب به زیر سازی نما نفوذ نخواهد کرد چرا که شیار های موجود در زیر سازی مانع نفود آب می گردند.